Distributie

Distributie van pallets en losse colli

Bij Round@bout Transport in Meppel zijn wij gespecialiseerd in de distributie van pallets en losse colli. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige betrouwbare transport en logistiek oplossingen die milieubewust uitgevoerd worden door gebruik te maken van efficiënte en compacte routes.

Onze distributie oplossingen zijn onderdeel van een 24-uurs Benelux distributienetwerk waardoor uw pakketten feilloos en vlot worden vervoerd. U kunt gebruik maken van zendingen door geheel Europa. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het transport van B2B.

Een rij vrachtwagens en bakwagens van het transportbedrijf Round@bout transport in Meppel. Gespecialiseerd in Sneltransport, koeltransport, koeriersdiensten en andere logistieke oplossingen.

Milieubewust vervoeren met zo weinig mogelijk kilometers

Het vervoeren op een milieubewuste wijze is van groot belang bij Round@bout Transport in Meppel. U kiest er voor om uw goederen op een groene manier te vervoeren door ze te combineren met andere zendingen.Onze missie is om een zending zo weinig mogelijk kilometers te laten maken en te combineren met andere zendingen in de buurt. Zo dragen wij bij aan een milieubewuste levering van uw goederen. Bovendien wordt uw zending sneller geleverd vanwege het lage aantal kilometers. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Hoe uw zending verwerkt wordt in ons feilloze distributienetwerk

1. Zending boeken

Via ons eenvoudige offerteformulier op onze website kunt u uw zending boeken en meerdere pallets aangeven. Wij verwerken uw zending in ons systeem om deze gereed te maken voor transport.

2. Zending afhalen

Eén van onze chauffeurs haalt uw zending op bij de door u gekozen laadlocatie. Nadat deze ingeladen is, wordt er een code aangemaakt zodat u kunt zien waar uw zending is op ieder gewenst moment.

4. Zending leveren

Als alles van de zending gereed is, controleert de chauffeur of alles aanwezig is en wordt uw zending vervoerd. Al onze chauffeurs zijn ADR gecertificeerd voor een betrouwbare levering.

Gebruik maken van onze diensten? Vraag eenvoudig een offerte aan via ons handige formulier!

Neem contact met ons op voor professionele service en ontzorging bij elke logistieke uitdaging.

Vul het formulier in en vraag een offerte aan!

Adres informatie

Adres voor laden *
Adres voor lossen *

Wat wilt u vervoeren?

Hoeveel?

Hoe zwaar?

Algemene informatie

Volledige naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Opmerking
Vorige stap
Volgende stap
Dankjewel! Uw aanvraag is ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen met u.
Oops! Something went wrong while submitting the form.