Sneltransport

Ons sneltransport is 24 uur per dag beschikbaar

Omdat wij beschikken over een ruime vloot auto's hebben wij altijd een auto beschikbaar op één van onze locaties. Heeft u een zending die spoedig geleverd moet worden? Maak dan gebruik van ons sneltransport.

Wij bezorgen uw goederen spoedig en veilig door heel Europa. Ons snel transport is niet gelimiteerd aan kleine zendingen, ook stukgoederen en pallets brengen wij met ons sneltransport voor u weg.

Een bezorgbusje van het transportbedrijf Round@bout Transport in Meppel. Dit busje wordt gebruikt om kleinere transporten mee te vervoeren.

Voor een snelle, adequate aflevering van uw producten. Alle dagen van de week

Pakket aanmelden

Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan om uw pakketten te verzenden voor sneltransport. Geef in de opmerking aan dat het gaat om snel transport of neem contact met ons op om een transport in te plannen.

Pakket verzenden

Nadat u een sneltransport bij ons heeft ingepland, sturen wij een bevestiging en zorgen wij dat de goederen ingeladen worden in één van onze auto's. Een chauffeur zal uw goederen vervoeren naar de bestemming.

Pakket ontvangen

Wanneer onze chauffeur is aangekomen op de plaats van bestemming, krijgt u een terugkoppeling met bewijs van levering. Uw goederen worden uitgeladen en zijn klaar voor gebruik.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor sneltransport

Ontzorgen van de klant

Wij ontzorgen het gehele proces als het gaat om snel transport. Wij halen uw pakketten op na aanmelding en deze worden rechtstreeks bezorgd naar de bestemming.

Vandaag ophalen

Gaat het om een transport binnen de Benelux? Dan maken wij gebruik van vandaag ophalen, morgen voor 10 uur bezorgd. Zo garanderen wij een spoedige levering.

Binnen 24 uur bezorgd

Het voordeel van ons snel transport is dat onze chauffeurs uw zending binnen 24 uur bezorgen. U hoeft zich geen zorgen te maken om een te late levering.

Gebruik maken van onze diensten? Vraag eenvoudig een offerte aan via ons handige formulier!

Neem contact met ons op voor professionele service en ontzorging bij elke logistieke uitdaging.

Vul het formulier in en vraag een offerte aan!

Adres informatie

Adres voor laden *
Adres voor lossen *

Wat wilt u vervoeren?

Hoeveel?

Hoe zwaar?

Algemene informatie

Volledige naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Opmerking
Vorige stap
Volgende stap
Dankjewel! Uw aanvraag is ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen met u.
Oops! Something went wrong while submitting the form.