Logistiek

Voor grote en kleine zendingen

Bij Round@bout Transport in Meppel werken wij met het nieuwste materieel om te voldoen aan uw logistiek benodigdheden. De focus van ons transport ligt op het vervoeren van goederen door heel Nederland, maar door ons uitgebreide logistieke netwerk hebben wij toegang tot connecties in heel Europa.

Een rij vrachtwagens die in het laaddock staan van het transportbedrijf Round@bout Transport Meppel

Round@bout Transport Meppel vervoert een grote variatie aan goederen

Binnen onze vloot beschikken wij over verschillende vrachtwagens, bakwagens en andere vervoersmiddelen om u volledig te ontzorgen op het gebied van logistiek. Hiermee kunnen wij een hoogwaardige dienst aanbieden. Doordat onze voertuigen en chauffeurs ADR uitgerust zijn, kunt u ook bij ons terecht voor het vervoer van gevaaarlijke stoffen door heel de Benelux.

Een icoontje van een moederboard om hoogwaardige elektronica vervoer aan te duiden

Hoogwaardige elektronica

Wij vervoeren hoogwaardige elektronica op een veilige manier. Denk hierbij aan computer, moederboards en andere elektronische onderdelen.

Een icoontje van een auto om auto onderdelen transport van Round@bout transport in Meppel aan te duiden.

Auto onderdelen

U kunt bij ons terecht voor het vervoeren van auto onderdelen op pallet of in grote oplage. Denk hierbij aan transport voor autobanden of andere auto onderdelen transport.

Een icoontje van een boek om kranen & tijdschriften transport aan te duiden

Drukwerk

Wij vervoeren tijdschriften, kranten, folders, displays en andere drukwerk mogelijkheden die in grote oplage geleverd kunnen worden op een veilige en betrouwbare manier.

Gevaarlijke stoffen

Bij ons kunt u terecht voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Wij beschikken over verschillende auto's die gecertificeerd zijn om dit te vervoeren.

Bij ons kunt u ook terecht voor gekoeld en geconditioneerd transport. Wilt u daar meer over weten?

Bekijk onze ruime vloot aan verschillende auto's voor uw transport behoeften

Een bezorgbusje van het transportbedrijf Round@bout Transport in Meppel. Dit busje wordt gebruikt om kleinere transporten mee te vervoeren.

Combo

Wij beschikken over kleinere busjes, ofwel combo's, die gebruikt worden voor spoedritten. Heeft u goederen die met spoed bezorgd moeten worden? Wij hebben altijd een combo voor u beschikbaar!

Een foto van de zijkant van een busje van agrifirm.

Bestelbus

Binnen onze vloot hebben we ook grotere bestelbussen. Met deze bestelbussen kunnen wij spoed bezorging uitvoeren en de distributie van kleinere zendingen eenvoudig realiseren.

Een rij vrachtwagens die in het laaddock staan van het transportbedrijf Round@bout Transport Meppel

Bakwagen

Heeft u een zending die te groot is voor een bestelbus, maar te klein voor een grotere vrachtwagen? Maak dan gebruik van onze bakwagens. Bakwagens zijn dé oplossing voor  palletdistributie.

Een vrachtwagen van Round@bout Transport in Meppel onderweg op de snelweg.

Vrachtwagen

Moet u een groot aantal pallets verzenden of gaat het over een grote zending? Onze vrachtwagens beschikken over voldoende ruimte om grote zendingen te vervoeren. Deze auto's kunnen ingezet worden voor pendels en distributie.

Een vrachtwagen van Round@bout Transport B.V. Meppel. Round@bout Transport specialiseert zich in het vervoer van B2B transporten zoals pakketten, koeltransport en warehousing.

L.Z.V.

De L.Z.V., afkorting voor Lang-Zwaar-Voertuig, is geschikt om veel goederen van bijvoorbeeld van het ene distributiecentrum naar het andere distributiecentrum te vervoeren. Door de grote capaciteit van de L.Z.V. zijn er minder voertuigbewegingen nodig.

Gebruik maken van onze diensten? Vraag eenvoudig een offerte aan via ons handige formulier!

Neem contact met ons op voor professionele service en ontzorging bij elke logistieke uitdaging.

Vul het formulier in en vraag een offerte aan!

Adres informatie

Adres voor laden *
Adres voor lossen *

Wat wilt u vervoeren?

Hoeveel?

Hoe zwaar?

Algemene informatie

Volledige naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Opmerking
Vorige stap
Volgende stap
Dankjewel! Uw aanvraag is ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen met u.
Oops! Something went wrong while submitting the form.