Geconditioneer Transport

Uw goederen gekoeld onderweg

Bij Round@bout Transport in Meppel kunt u ook terecht voor geconditioneerd transport. Binnen het koeltransport focussen wij ons op het geconditioneerd vervoeren van uw goederen van A naar B. Het gaat hier voornamelijk om het gekoeld transporteren van voedingsmiddelen.

Wij verzorgen alle soorten koeltransport voor u, van gekoelde pendelritten tot gekoelde distributieritten. Uw goederen zijn te vervoeren in verschillende temperaturen om te verzekeren dat uw producten onbedorven aankomen. Uw goederen kunnen getransporteerd worden bij een temperatuur van -25 graden tot +5 graden.

Een vrachtwagen van Round@bout Transport in Meppel onderweg op de snelweg.

Uw goederen gekoeld verplaatst met de auto’s van Round@bout Transport

Binnen onze vloot beschikken wij over modern materieel wat ervoor zorgt dat uw goederen geconditioneerd en veilig getransporteerd worden. Als het gaat om koeltransport, is voedselveiligheid van groot belang. Onze wagens zijn uitgerust met moderne conditioneringsapparatuur die uw producten vers en gekoeld kunnen houden. Met onze koelinstallaties op onze auto's is het mogelijk dat wij de temperatuur kunnen controleren en registreren terwijl uw goederen vervoerd worden.

Een vrachtwagen van Round@bout Transport B.V. Meppel. Round@bout Transport specialiseert zich in het vervoer van B2B transporten zoals pakketten, koeltransport en warehousing.

Wij bieden verschillende typen koeltransport aan

Diepvriesbrood naar DC's

Voor verschillende supermarkten en bakkerijen vervoeren wij diepvriesbroden naar distributiecentra door heel Nederland. Onze koelinstallaties zorgen ervoor dat uw broden constant bevroren blijven.

Bevoorrading van tankstations

Bij Round@bout kunt u terecht voor het transport voor bevoorrading van tankstations door heel Nederland. Voor verschillende tankstations leveren wij goederen zoals dranken, broodjes, snoepgoed en andere voedselwaren.

Vervoeren van verse producten

Ook voor verse producten kunt u rekenen op betrouwbaar transport van Round@bout Transport in Meppel. Uw producten kunnen rechtstreeks vanuit de productie ingeladen worden en vervoerd worden.

Gebruik maken van onze diensten? Vraag eenvoudig een offerte aan via ons handige formulier!

Neem contact met ons op voor professionele service en ontzorging bij elke logistieke uitdaging.

Vul het formulier in en vraag een offerte aan!

Adres informatie

Adres voor laden *
Adres voor lossen *

Wat wilt u vervoeren?

Hoeveel?

Hoe zwaar?

Algemene informatie

Volledige naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Opmerking
Vorige stap
Volgende stap
Dankjewel! Uw aanvraag is ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen met u.
Oops! Something went wrong while submitting the form.