Distributie

Werken bij Round@bout

Werken binnen een jong en dynamisch nationaal transport bedrijf Round@bout Transport in Meppel? Bekijk onze huidige vacatures, reageer via email en misschien wordt jij onze nieuwe collega.

Twee vrachtwagens van Round@bout Transport in Meppel. Links: een grote vrachtwagen met oplegger voor l.z.v. vervoer. Rechts: een bakwagen voor klein transport.

Onze vacatures

Loodsmedewerker (nacht)

Meppel

Fulltime

Voor onze crossdock activiteiten in Meppel zoeken wij een fanatieke loodsmedewerker. Bij voorkeur in bezit van ADR en heftruckcertificaat, anders bereid om te halen.

Stuur je CV mee bij het aanmelden

Vrachtwagenchauffeur ADR C/CE

Meppel

Fulltime

Ben jij een enthousiaste chauffeur met een ADR-certificering? Heb je affiniteit met veiligheid en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Stuur je CV mee bij het aanmelden
Een rij vrachtwagens die in het laaddock staan van het transportbedrijf Round@bout Transport Meppel

Ontdek ons transportbedrijf met bijna 20 jaar ervaring

Wij zijn trots op ons gemotiveerde team, moderne materieel en strategische locatie in Meppel, waardoor we efficiënt door heel Nederland kunnen opereren. Als onze chauffeurs zijn ADR-gecertificeerd. Hiermee leveren we hoogwaardige diensten op het gebied van distributie, transport, sneltransport en warehousing. Vertrouw op ons voor betrouwbare en efficiënte oplossingen die voldoen aan uw transportbehoeften.

Onze kenmerken

Afspraak is afspraak

Compleet logistiek dienstenaanbod

Ontzorging in logistieke vraagstukken